Over Flyer.be

Welkom bij de leukste drukkerij van België

Klaar om aan onze groei mee te helpen?

Een woordje over ons

Ooit was Flyer.be een startend internetbedrijfje, vandaag zijn we met trots dé Belgische referentie in online drukwerk. We beheren 3 echte winkels en helpen jaarlijks meer dan 25.000 unieke klanten in 4 landen. Na meer dan 15 jaar is Flyer een bekend begrip geworden voor drukwerk en een trendsetter in de snel groeiende Belgische e-commerce.

Met liefde voor de stiel produceert een ervaren team van professionals het beste drukwerk. Een geoptimaliseerd bestel- en productieproces garandeert snelle leveringen, kwaliteit en gebruiksgemak.

Het is dankzij deze combinatie van passie en automatisatie dat we in staat zijn om onze missie te vervullen. Ben jij ook zo gepassineerd door je stiel?

Onze cultuur

Deel uitmaken van het team bij Flyer.be, is ook meer dan 15 jaar na de oprichting elke dag boeiend en geen enkele dag hetzelfde.

Flyer.be is een beetje zoals een vreemde familie. Nee, niet die saaie, verre familie, maar wel zoals die moderne, spontane familie met uiteenlopende leeftijden, diverse afkomsten en waar altijd heel veel wordt gelachen. Met passie en doorzettingsvermogen vervullen we samen onze missie, bouwend op onze fundamentele waarden: Eerlijk, transparant, leergierig en klantgericht.

Aan de slag gaan in de snel veranderende omgeving van drukwerk en e-commerce is ambitieus. Leer je graag veel bij? En zet je je elke dag in voor het team? Dan draag je ongetwijfeld bij aan onze snelle groei. Dat wilt ook zeggen dat er ruimte is om risico’s te durven nemen en binnen het bedrijf te ondernemen. Is dit het type onderneming waarin jij helemaal openbloeit? Dan krijg je veel verantwoordelijkheid en bijbehorende autonomie.

Klaar om mee te bouwen aan de groei van dit innovatief project?

Onze kernwaarden

Eerlijk, correct & transparant

Van prijszetting tot hartverscheurende beslissingen nemen. Eerlijkheid duurt het langst.
In het tijdperk van social media en ongezouten reviews, is het onmogelijk om je te verbergen als bedrijf. Flyer.be gaat deze uitdaging met open armen aan. We hebben geen geheimen.

Klantgericht

Iedereen bij Flyer.be weet dat niet de baas de lonen betaalt. Nee, het zijn de klanten – en daarvoor zijn we hen dankbaar. We gaan dan ook door het vuur voor elke klant. Alles wat we doen is om onze klanten te verbazen.

Leergierig

Doorheen de jaren is het bedrijf geëvolueerd. Het is gegroeid door diverse beslissingen, beïnvloedt door juiste én foute keuzes uit het verleden. Daaruit hebben we véél geleerd. Zo hebben we geleerd dat het oké is om fouten te maken en dat het oké is om nieuwsgierig te zijn.

Met plezier & de glimlach

Of je nu een professionele snijder bent, een grafisch ontwerper, boekhouder of marketeer – jouw beroep is jouw passie en dat straalt er af. Maandag is je favoriete dag, want dan zet je de tocht verder naar je doel. Je collega’s en klanten zijn daarom altijd enthousiast en tevreden over jou, zelfs op die ene lastige dag.

De zon straalt elke dag bij Flyer

Het is vroeg in de morgen in Brugge. De ochtendmist trekt op tussen de bomen en omgevende windmolens. Het hoofdkantoor in Brugge komt tot leven.
Maïté glimlacht je zoals elke ochtend toe. Een eerste klant komt zijn bestelling afhalen, terwijl de telefoons beginnen te rinkelen. Het team staat klaar om onze klanten te helpen. “Of we u kunnen vertellen wanneer uw drukwerk toekomt? Maar natuurlijk!”

In de productiehal draaien de machines reeds op volle toeren. Bij Daphne van prepress komen de bestelling alsmaar sneller binnen. “Gelukkig dat het grootste deel automatisch gaat!” Ze lacht luidop en stoomt daarna in gedachten verzonken richting Bob, aan de nieuwe digitale pers.

‘s Middags waait er een zeebries, waardoor het wolkendek spectaculair is opengetrokken. De picknicktafels in de zon zijn in trek. Lekkernijen worden bovengehaald.
Hier kruisen de paden van boekhouders, inpakkers, marketeers, grafisch ontwerpers en managers. Hier worden de plannen gesmeed voor morgen. Hier smullen we van drukwerk.

 Brugge

Korte Gotevlietstraat 9
België

050 80 00 30
info@Flyer.be

 Bruxelles

Chaussée d’Etterbeek 62
België

02 588 15 11
info@Flyer.be