AFDELINGEN

Waar ligt jouw passie?

Marketing & Sales

Als verkoper of marketeer ben je een bruggenbouwer, een oplossingenzoeker en een goeie communicator. Weet jij hoe je klantent moet verleiden met een oplossing waar iedereen bij wint? Dan bouw je mee aan ons merk met een alsmaar groeiend bestand van lange termijnpartners.

Klantendienst

Het kloppend hart van Flyer is daar waar de telefoons altijd roodgloeiend staan. Gelukkig is het net dát wat je als customer service medewerker een adrenalinestoot geeft. De gelukzalige bedankingen voor de hulp die dagelijks binnenkomen zijn gewoon mooi meegenomen.

Financieel & Administratie

Om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen netjes betaald wordt op het einde van de maand, is het natuurlijk broodnodig dat iemand de cijfertjes in het oog houdt. Deze cijfertjes staan ons ook toe om betere beslissingen te nemen. Belangrijk dus.

IT

De ruggengraat die alles bij Flyer recht houdt is een hoop geweldige IT-infrastructuur. Van front- tot back-end, we ontwikkelen zo goed als alles zelf. Dat wil zeggen: ambitieuze projecten, de nodige kennis in huis en een groot team om developer mopjes mee uit te halen.